top of page

מגרש לתעשייה

במגדל העמק

למכירה

מגדל העמק ביו 60 ל 100 דונם לתעשייה

במגדל העמק מגרש לתעשייה למכירה ביו 60 ל 100 דונם למכירה לפי מחיר של 1.5 מיליון שח לדונם תבע בתוקף לתעשייה כבדה

מבנים לתעשייה נוספים

שטח בנוי

60 - 100 דונם

שטח מגרש

מחיר למ"ר

קוד נכס

2019-02-26-02- בצפון

לחץ כאן על הלוגו של ווטס אפ ליצירת קשר מיידי

 הצוות שלנו מציג  בפלטפורמה זו את הפרסומים של מתווכים בעלי ניסיון רב בתחומי התעשייה, מהצפון, חיפה, קסריה, נתניה, פתח תקוה, מודיעין, בית שמש, ראשון לציון יבנה, אשדוד, אשקלון, ועד לבאר שבע בדרום.  קבלנים משווקים דרכינו פרויקטים , נכסים מניבים ,וכמובן מבני תעשייה וחנויות  בתכנון ובהקמה .

התמונות באתר מיועדות להמחשה ולא תמיד מייצגות את הנכס .
תפקידינו מסתיים רק לאחר איתור המבנים המתאים ביותר ללקוח, ניהול כל שלבי המשא ומתן וחתימה על החוזה.

 

OUDI ALMOG

אודי אלמוג

ZEEV LOUZOUN

זאב לוזון 

עדי גולן

עדי גולן

אתם מוזמנים לצפות בסרטונים ב YouTube !!!

© 2023 par Lebrun&Mercier. Créé avec Wix.com.

CONTAST US

התמחות החברה הנה בשיווק, מכירה והשכרה  בתחום המשרדים, מבני תעשייה, מוקדי להפצה ושטחי מסחר. אנו פעילים  ומתמחים  בכל מבני תעשייה ובמרכזים המסחריים, מאשדוד כדי חיפה . עם ותק בענף והתמחות  במגזר, נמצא עבורך את מה שאתה צריך לעסק שלך. 
על ידי לימוד הצרכים,  הבנת התהליכים הפנימיים של העסק שלך.אתר זה משתשמש ב קוקיס של  WIX GOOGLE ADS ושל windows clarity על מנת לשפר את ביצועי האתר , אמשך שימוש באתר מהווה הסכמתך לשימוש בכל הקוקיס באתר.

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page